Більшість американців не хочуть бачити президентами Трампа та Байдена

Опитані мешканці Штатів хочуть голосувати за інших кандидатів.

Американці здебільшого не хочуть, щоб у майбутньому президентом країни знову стали Дональд Трамп чи нинішній глава Джо Байден.

Про це стало відомо під час опитування NewsNation.

Понад 60% респондентів не хотіли б, щоб Байден знову висувався на цю посаду.

Близько 57% заявили, що Трамп також не повинен висувати свою кандидатуру. Близько 44% респондентів із демократичними поглядами та близько 38% із республіканськими заявили, що хотіли б бачити когось ще кандидатом на пост президента від своєї партії, але не назвали нікого конкретного.

Раніше повідомлялося, що деякі республіканці та демократи мають найближчим часом оголосити про заснування нової політичної партії під назвою Forward («Вперед»). На такий крок вони пішли через невдоволення владою.

Нова партія буде сформована шляхом злиття трьох політичних сил: руху Renew America Movement, організованого колишнім демократичним кандидатом у президенти США Ендрю Янгом, партії Forward Party та організації Serve America Movement. Співголовами організації будуть колишній губернатор штату Нью-Джерсі від Республіканської партії Крістін Вітмаї та Ендрю Янг.

У травні повідомлялося, що лише 39% жителів США тепер схвалюють діяльність Джо Байдена на посту президента, що є найнижчим показником за час його президентства”, — свідчать дані опитування Associated Press (AP) та дослідницького центру NORC.

У березні також повідомлялося, що більша частина американців не схвалюють діяльність Байдена як президента. Тоді учасників опитування попросили відповісти на питання, пов’язані із діями президента США у зв’язку з війною Росії проти України. Майже 30% опитаних «дуже» чи «достатньо» впевнені у «здатності Байдена відповісти» на події в Україні, тоді як понад 70% «з деякою часткою» або «зовсім трохи» впевнені у такій здатності нинішнього американського лідера.

Також у червні стало відомо, що рейтинг громадського схвалення діяльності нинішнього президента Америки опустився до 39%, що є одним із найнижчих значень за всю історію його правління.



Світлина з відкритих джерел

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *