Де живуть найбагатші люди планети?

У рейтингу Henley & Partners лідирують Нью-Йорк, Токіо та Сан-Франциско.

13 вересня 2022 року компанія Henley & Partners випустила рейтинг міст із найбільшою кількістю заможних мешканців, заснований на ексклюзивній інформації від New World Wealth, яка відстежує тенденції міжнародної міграції приватного капіталу.

Топ-10 найбагатших міст вибрано за кількістю магнатів, що проживають у них (так званих HNWIs осіб, чий маєток перевищує USD 1 млн). Також рейтинг дає уявлення про кількість мультимільйонерів (дохід від USD 10 млн), що проживають у цих містах, і центимільйонерів (стан від USD 100 млн).

Перші п’ять місць рейтингу очолюють міста Нью-Йорк, Токіо, Сан-Франциско, Лондон та Сінгапур. При цьому порядок міст з найбільшою кількістю центимільйонерів дещо відрізняється — за Нью-Йорком, де проживає 737 власників статків від USD 100 млн, слідує Сан-Франциско (623), потім Лондон (406), Сінгапур (336) та Токіо (263).

До Топ-20 найбагатших міст світу увійшли: Сідней, Гонконг, Франкфурт, Торонто, Цюрих, Сеул, Мельбурн, Даллас та Форт-Уерт, Женева та Париж.

На думку експертів компанії New World Wealth, маса заможних жителів Дубая, Мумбая та Шеньчженя так швидко зростає, що до 2030 року ці міста також увійдуть до топ-20 найбагатших міст планети.



Світлина з відкритих джерел

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *