Де подивитися бій-реванш між українцем Усиком і британцем Джошуа

Реванш Усик — Джошуа — це головний бій 2022-го року. Трансляцію поєдинку покажуть у більш ніж 190 країнах світу. В Україні бій у прямому ефірі можна буде подивитися безплатно, оскільки Усик викупив права на телетрансляцію і передав їх українським мовникам.

На кону поєдинку стоятимуть титули WBO, WBA Super, IBF і IBO, які українець відібрав у британця минулого року. Крім того, спортсмени поб’ються за титул чемпіона за версією американського журналу Ring Magazine, який став вакантним після того, як Тайсон Ф’юрі оголосив про завершення кар’єри.

Усик — Джошуа 2: відеотрансляція бою-реваншу ТУТ

Поєдинок відбудеться у спортивному комплексі «Король Абдалла Спорт Сіті» в Джидді, Саудівська Аравія.

Усик — Джошуа: трансляції

В Україні бій в прямому ефірі можна буде подивитися безплатно на телеканалі «2+2». Подивитися бій на «2+2» зможуть абоненти платформи Київстар ТБ, вибравши телеканал у списку трансляторів. Реванш можна буде переглянути й на регіональних каналах «Суспільного».

Вечір боксу розпочнеться о 18:00 з поєдинків андеркарту, а головний бій запланований орієнтовно на 23:00 за Києвом.

Нагадаємо, перший бій боксерів відбувся 25 вересня минулого року в Лондоні та завершився перемогою Усика. Цей бій був визнаний головною подією боксу у 2021 році за версією видання The Ring. Тоді українець відібрав у Джошуа титули чемпіона світу за версіями IBF, IBO, WBA Super і WBO. За бій-реванш з Джошуа українець отримає 40 мільйонів доларів, як і його опонент. Також обидва боксери отримають відсотки від продажу платних трансляцій (PPV).

Світлина з відкритих джерел

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *