Кевін Спейсі заплатить 31 млн доларів через підозри у сексуальних домаганнях

Кевіна Спейсі – американського актора театру та кіно, двічі лауреата премії «Оскар» – вперше звинуватили у сексуальних домаганнях ще у 2017 році.

Суд зобов’язав Кевіна Спейсі виплатити продюсерській компанії MRC майже 31 млн доларів через підозри у сексуальних домаганнях.

Про це повідомляє Variety.

Продюсерська компанія MRC займається виробництвом серіалу «Картковий будинок», у якому Спейсі грав головну роль. Актора виключили із серіалу у шостому сезоні після того, як його звинуватили у сексуальних домаганнях до чоловіків (зокрема щодо асистента продюсера серіалу).

У MRC стверджують, що Кевін Спейсі заборгував їм мільйони доларів втраченої вигоди. Суддя встановив, що поведінка актора порушує підписані ним угоди із продюсерською компанією.

Раніше адвокати Кевіна Спейсі спробували скасувати арбітражне рішення про стягнення 31 млн доларів. Захист актора заявив, що його поведінка є «лише сексуальними натяками» і «невинною дурницею», а це не порушує політику MRC по боротьбі з домаганнями.

Кевіна Спейсі вперше звинуватили у сексуальних домаганнях ще 2017 року. Актор Ентоні Репп звинуватив його в тому, що той чіплявся до нього у 1980-х, коли самому Ентоні на той момент було 14 років. Після цього про домагання заявили ще кілька десятків чоловіків, включаючи тих, хто працював над «Картковим будинком».

Місяцем раніше іншому відомому целебриті — американському реперу Роберту Сільвестру Келлі, більш відомому під псевдонімом R. Kelly, присудили 30 років ув’язнення за численні зґвалтування жінок та зв’язки з неповнолітніми.


Світлина з відкритих джерел

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *