Люк Скайвокер підтримав Україну у стилі «Зіркових війн»

Марк Гемміл, американський актор, відомий своєю роллю Люка Скайвокера у фільмах «Зоряні війни» подарує ЗСУ 500 дронів.

Про це він розповів під час інтерв’ю інфоресурсу Bloomberg.

Як відомо, актор раніше долучився до ініціативи UNITED 24 та став амбасадором проєкту «Армія дронів», в рамах якого йому спільно з небайдужими меценатами вдалося зібрати 500 безпілотників.

«Я – удаваний герой фільмів, а ці герої – реальні», – казав раніше Гемілл про українців.

«Все дуже просто: Україні потрібні дрони. Вони визначають хід війни, захищають землі та людей, моніторять кордони та є очима у небі. Я був шокований, коли мені повідомили останні дані щодо збору. Мені сказали, відтоді коли я почав, ми отримали більш як 500 дронів», – сказав актор в інтерв’ю.

До слова, на початку жовтня Гемілл у своєму Twitter опублікував арт на підтримку України. На ньому зображений блакитно-жовтий винищувач Люка Скайвокера, який протистоїть імперському крейсеру.

«Нехай буде з вами сила», – написав польською актор.

Світлина з відкритих джерел

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *