Обвал мосту в Міссурі, є жертви

Щонайменше одна людина загинула, троє зазнали поранень під час обвалу мосту, який будувався недалеко від міста Канзас-Сіті штату Міссурі.

Про це повідомляє агентство ABS News.

За даними офісу шерифа округу Клей, робітники заливали бетон на площу мосту, коли конструкція завалилася прямо на будівельників. Внаслідок інциденту чотири особи опинилися у пастці, троє змогли самостійно вибратися з-під завалів. Їх доправили до районних лікарень із різними травмами.

За словами влади, в момент обвалу на місці події було кілька підрядних компаній.

Двосмуговий міст закрили у 2016 році. Будівництво розпочалося у травні 2021 року, планувалося, що міст знову відкриється на початку 2023 року. За даними поліції, під час будівництва працівники дотримувалися заходів безпеки. Інженерний підрядник оглядав міст перед заливкою площі.

Розслідування аварії передали до Управління охорони праці Міністерства праці США.

Світлина: abcnews.go.com

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *