Посол США в Україні Бріджит Брінк відвідала Музей історії України у Другій світовій війні

У вівторок, 16 серпня Музей історії України у Другій світовій війні відвідала новий посол США в Україні Бріджит Брінк, яка вшанувала пам’ять жертв бойових дій серед числа українців.

Нагадаємо, Бріджит Брінк прибула до Києва 29 травня.

Гостя прослухала оглядову екскурсію на території Музею. Під час екскурсії пані послу розповіли про жахи війни, які українці пережили 80 років тому внаслідок спланованих дій комуністичного тоталітарного режиму та нацистської Німеччини.

Директор музею Юрій Савчук, випускник престижної програми імені Фулбрайта, та його команда зробили резонансною роботу музею з висвітлення досвіду України у війні в контексті повномасштабного нападу Росії на Україну.

На додаток до каталогізації ціни війни Росії в режимі реального часу, виставка про військову допомогу США демонструє, яким чином наші країни об’єднувалися як зараз, так і в минулому.

Сьогодні новий геноцид на території України вчиняє кремлівський режим. Адже злочини комуністичної тоталітарної держави СРСР, правонаступницею якої є РФ, не були засуджені та покарані світовою спільнотою. А безкарність неодмінно породжує нове зло.

Світлина: U.S. Embassy Kyiv Ukraine

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *