Репера PnB Rock застрелили у Лос-Анджелесі

Американського репера Ракіма Аллена, більш відомого як PnB Rock, застрелили під час пограбування ресторану в Лос-Анджелесі.

Про це повідомляє Daily Mail.

Капітан поліції Лос-Анджелеса Келлі Муніс повідомив, що стрілянина в забігайлівці Roscoe’s Chicken & Waffles відбулася близько першої години дня в понеділок, 12 вересня. 30-річного виконавця було доставлено до найближчої лікарні, де він пізніше помер від отриманих ран.

Зазначається, що музикант відвідав забігайлівку разом зі своєю дівчиною, яка опублікувала в Instagram фотографію з міткою їхнього місцеперебування (зараз публікацію видалено). Нападник розмахував вогнепальною зброєю всередині ресторану та вимагав у артиста коштовності. Саме вони за версією слідства стали мотивом скоєного злочину.

Слідчі вивчають записи з камер спостереження у цьому закладі, а також у прилеглих підприємствах, намагаючись встановити особу підозрюваного у смертельній стрільбі та з’ясувати, чи він покинув місце злочину пішки або на автомобілі.

«Він вистрілив у жертву і вибіг через бічні двері до машини, а потім втік з паркування», — заявили правоохоронці.

Багато відомих виконавців, включаючи Дрейка, Cardi B, Offset та Нікі Мінаж, висловили співчуття у Twitter у зв’язку з трагічною смертю артиста.

«У нього є сім’я та діти. Хай буде з ним Бог», — написав Offset.

«Життя PnB Rock коштує набагато більше ніж гроші. Ми ніколи не навчимося цінувати життя людей», — написав Daij.

PnB Rock вперше з’явився на сцені у 2015 році з піснею Fleek та продовжив працювати з такими виконавцями, як Ед Ширан, Мік Мілл, YFN Lucci та Chance the Rapper. Він досяг комерційного успіху з синглом Selfish, який посів 51-е місце у Billboard Hot 100 у листопаді 2016 року. Свій останній сингл Luv Me Again він випустив 2 вересня цього року.


Світлина з відкритих джерел

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

2 thoughts on “Репера PnB Rock застрелили у Лос-Анджелесі

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *