Розкрито можливості майбутнього робота від компанії Ілона Маска

У найближчому майбутньому роботи компанії Tesla зможуть обслуговувати мільйони домогосподарств. Tesla Bot буде наближений за зростом, вагою та можливостями до дорослої людини.

Зовнішній вигляд робота буде схожим на людський.

Про це пише Teslarati.

«Tesla Bot за зростом та вагою наближається до параметрів дорослої людини. Він зможе носити важкі предмети, швидко крокувати, а екран на його обличчі є інтерактивним для спілкування з людьми», — заявив Ілон Маск.

Як зазначив підприємець, зовнішній вигляд робота буде схожим на людський, оскільки наше суспільство ґрунтується на взаємодії з двома руками та десятьма пальцями.

«Отже, якщо ми хочемо, щоб робот адаптувався до навколишнього середовища і міг робити те, що роблять люди, він має бути приблизно такого ж розміру, форми та можливостей, як і людина», — додав підприємець.


За словами Маска, раніше компанія планувала будувати роботів, щоб замінити людей у ​​виконанні небезпечних завдань, однак у майбутньому Tesla Bot буде здатен обслуговувати мільйони домогосподарств.

«Однак їхня робота в майбутньому полягатиме в обслуговуванні мільйонів домогосподарств, наприклад, готувати їжу, косити газони та доглядати літніх людей», — заявив Маск.

Ймовірно, першого робота-гуманоїда Tesla презентує вже наступного місяця під час AI Day 2.



Світлина з відкритих джерел

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *