Смертельна стрілянина в окрузі Колумбія: щонайменше 5 поранених та 2 загиблих

Поліція повідомила, що 5 осіб поранено – 2 з яких смертельно. Інцидент трапився у Вашингтоні, округ Колумбія в середу вдень, 24 серпня.

Повідомляється, що стрілянина сталася на розі O Street NW і North Capitol Street, на північ від Нью-Йорк авеню в районі Truxton Circle.

Про трагедію пишуть локальні ЗМІ.

Офіцери поліції округу Колумбія та пожежно-рятувальна служба округу Колумбія отримали повідомлення про кількох застрелених осіб. Підрозділи прибули на місце інциденту о 12:45 та виявили на вулиці тіла з вогнепальними пораненнями.

Свідки інциденту повідомили про темний позашляховик, що зупинився, звідти вискочили двоє озброєних чоловіків і почали стріляти. Двоє чоловіків загинули на місці події, а троє доставили в лікарню. Виконавчий помічник начальника Ашан Бенедикт описав цей район як «ринок наркотиків просто неба», який поліція регулярно патрулює.

«Сьогодні підстрелили п’ятьох людей», — сказав він. «Це неприйнятно».

За словами поліції, перший виклик про допомогу надійшов від трьох співробітників пожежної частини округу Колумбія, які випадково перебували у кварталі під час огляду будівель та стали свідками стрілянини.

«Вони проводили інспекції в районних будівлях», — сказав Бенедикт.

Місце події знаходиться у жвавому кварталі поблизу програми допомоги бездомним, в районі середньої школи Данбар і щонайменше двох початкових шкіл. Кампуси були заблоковані, оскільки шкільний персонал готувався до нового навчального року. Поліція оточила територію для з’ясування обставин. Чи є підозрюваний невідомо. Поліція розшукує чорний Hyundai Santa Fe 2020 року випуску з можливим тимчасовим номером Вірджинії 956515X.

Кілька вулиць навколо місця стрілянини були перекриті: перша вулиця на північному заході між вулицями O і P і квартал 1300 на N. Capital Street.

Особи загиблих не розголошуються.

Через кілька годин у середу ввечері поліція округу Колумбія відреагувала на стрілянину, яка сталася приблизно за чотири квартали на північ від вулиці О-стріт у житловому кварталі Квінсі-Плейс, штат Невада. Представник поліції повідомив, що двоє чоловіків були застрелені та доставлені до місцевих лікарень. Третій потрапив до лікарні сам.

Вночі приблизно за пів кварталу сталася ще одна смертельна стрілянина. У цьому інциденті на Флорида-авеню та Н. Капітол-стріт загинув 25-річний чоловік, а жінка була поранена. Чи пов’язані ці злочини між собою, невідомо.

Згідно з даними Департаменту столичної поліції, цього року внаслідок вбивств в окрузі загинуло 136 осіб, у порівнянні зі 131 людиною на той час минулого року. Загальна кількість насильницьких злочинів зросла на 2%, а нападів із застосуванням небезпечної зброї впало на 11%. За останні два роки насильницькі злочини з використанням зброї зросли на 29% порівняно з попереднім дворічним періодом, що включає стрілянину, згідно зі статистичними даними поліції округу Колумбія. Насильницькі злочини з вогнепальною зброєю або без неї в тій самій зоні зросли на 7% за той самий період.

Станом на вівторок за останні два роки в цьому районі було зареєстровано 10 вбивств. Вбивства були зафіксовані в тому ж кварталі вулиці O Street NW 6 жовтня та 9 лютого.



Ілюстративна світлина з відкритих джерел

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *