У Вайомінгу студенти дивом залишилися живі після бійки з ведмедем гризлі

Четверо студентів коледжу дивом залишилися живими після зустрічі з ведмедем гризлі у штаті Вайомінг.

Про це повідомляє ABC News.

Брейден Лоурі, Кенделл Каммінгс, Август Харрісон і Оррін Джексон, студенти та товариші по команді борців у Північно-Західному коледжі в Пауеллі штату Вайомінг, у суботу в національному лісі Шошони шукали оленячі роги, коли раптово на одного з хлопців з-за дерева вибіг ведмідь.

Тварина вибігла з-за дерев і першою атакувала Лоурі, який тільки-но встиг крикнути «Ведмідь! Ведмідь!», намагаючись прикрити свою голову руками та просто вижити. Каммінгс кинувся на допомогу своєму товаришу по команді, кричачи на ведмедя, хапаючи його і завдаючи ударів, поки тварина не накинулась на нього.

Гризлі повалив Каммінгса на землю і мордою притис його до дерев. Хлопець рукою захищався від пащі звіра, не даючи наблизитись зубам до своєї шиї. Зрештою Каммінгс і Лоурі змогли втекти та возз’єднатися зі своїми решту товаришами по команді, щоб викликати допомогу.

Каммінгс був доставлений повітрям до клініки Біллінгса в Коді штату Вайомінг, де йому наклали 60 швів на голові. Лоурі був доставлений до тієї ж лікарні машиною швидкої допомоги та лікувався від складного перелому лівої руки.

Департамент полювання та рибальства Вайомінгу заявив, що розслідування інциденту триває і наразі здійснюється процес збирання додаткових відомостей. «Згідно з початковою інформацією, це виглядає як раптова несподівана зустріч з ведмедем гризлі», – додали в агентстві. «Протягом останніх кількох тижнів спостерігалася велика активність ведмедів на низьких висотах у Саут-Форк і Норт-Форк річок Шошон, Кларкс-Форк і Грейбулл-Ривер. Департамент закликає всіх, хто відпочиває в цих районах, бути обережними.

Світлини: abcnews.go.com

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *