У США названо володарів премії «Еммі»

У Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення премії «Еммі» за досягнення у телебаченні. Цьогоріч премія «Еммі» в США вручається в 74-й раз.

В основних номінаціях — «Найкращий драматичний серіал» та «Найкращий комедійний серіал» — переможцями названо шоу «Спадкоємці» та «Тед Лассо» відповідно.

Зендая отримала «Еммі» як найкраща актриса драматичного телешоу за роль у фільмі «Ейфорія». У чоловічій номінації премія дісталася південнокорейському акторові Лі Джон-дже («Гра у кальмара»).

Акторку Аманду Сейфрід відзначено нагородою за виконання головної ролі в мінісеріалі «Вибула». Роботу Майклад Кітона відзначено премією за проєкт «Ломка».

Хвана Дон-хека відзначено нагородою за «Кращу режисуру драми».

Актори Джейсон Судейкіс та Джин Смарт названі найкращими виконавцями головних ролей у комедійних шоу. У номінації «найкращий постановник комедії» нагороди відзначений М.Дж.Делані.

Серіал «Білий лотос» відзначений премією як «Найкращий мінісеріал або антологія». Одразу у двох категоріях — сценарист та постановник — «Еммі» отримав Майк Уайт.

Крім того, «Еммі» присудила премію Governors Award 2022 Інституту Джини Девіс із гендерних питань у ЗМІ.

Повний перелік переможців можна переглянути ТУТ.



Світлина з відкритих джерел

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *