У Х’юстоні у перестрілці у боулінг-клубі вбито репера Takeoff

У США в місті Х’юстон у перестрілці в місцевому боулінг-клубі вбито 28-річного репера Takeoff (Кершник Харі Болл) — учасника популярної хіп-хоп-групи Migos з Атланти.

Про це повідомляє представник поліцейського управління Х’юстона.

Інцидент стався в ніч проти 1 листопада. Takeoff разом з іншим учасником гурту Quavo грав у кості з відвідувачами закритої вечірки, яка проходила у боулінг-клубі. Репери зі своїми друзями зустрілися, щоб відсвяткувати день народження Джаза Принца. У якийсь момент між тими, хто грав, почався конфлікт, який переріс у бійку і стрілянину.

Офіцери поліції підтвердили, що на місці події знаходилося від 40 до 50 осіб, коли вони виявили репера з вогнепальним пораненням у голову. Повідомляється, що ще двох відвідувачів вечірки було поранено, а Takeoff убито. Двоє інших постраждалих було доставлено до лікарні приватним автомобілем, і поки незрозуміло, в якому вони стані.

Гурт Migos


Takeoff, його дядько Quavo та двоюрідний брат Offset створили хіп-хоп-тріо Migos у 2008 році. Популярність їм приніс сингл «Versace», який вийшов у 2013 році та досяг 99-го рядка в чарті Billboard Hot 100. Їхній другий студійний альбом «Culture» дебютував на першому місці Billboard 200 і був високо оцінений музичними критиками. За день до загибелі Takeoff вийшло його спільне із Quavo музичне відео на трек «Messy».

Смерть репера Takeoff вже 6 по рахунку смерть серед американських реперів. Цього року трагічно загинули Куліо, Ракім АлленDrakeo the Ruler, Kangol Kid (Шон Шіллер Фек’єр), Young Dolph. 


Світлина з відкритих джерел

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *