Чоловік з Міннесоти виростив гарбуз вагою більше тонни

У США чоловік виростив найбільший гарбуз-гігант розміром з невеликий автомобіль – трохи більше тонни.

Садівник із Міннесоти Тревіс Джинджер побив раніше встановлений рекорд у країні 2554 фунти.

Чоловіку довелось 35 годин везти овоч вагою 1161 кілограм, щоб взяти участь у щорічному змаганні зі зважування гарбуза в Північній Каліфорнії. За перемогу у конкурсі Джинджер отримав грошову винагороду у розмірі 23 000 доларів.

Переможець конкурсу зазначив: «У Міннесоті чудова середина року, але весна в наших краях дійсно дуже важка. Тож виростити рекордний гарбуз в Міннесоті, це все одно, що виграти Тур де Франс на великому колесі. Можна лише сподіватися, але це спрацювало».

Нагадаємо, звання найбільшого гарбуза у світі належить вирощеному в Італії овочу. До Книги рекордів Гіннеса італійський гарбуз записано у 2021 році з вагою понад 1200 кілограмів.



Світлина з відкритих джерел

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *