Ще одна довгожителька зі США назвала секрет свого довголіття

99-річна Маргарита Коллер зі штату Пенсільванія, США, розповіла про свою величезну родину та назвала секрет свого довголіття.

За словами довгожительки, вона завжди мріяла про велику родину, оскільки росла без братів та сестер», — повідомляє The Washington Post.

Наразі у неї налічується 168 нащадків, у тому числі 11 дітей, 56 онуків та 101 правнук, а загальна чисельність близьких родичів становить близько 250 осіб. Усі вони незабаром зберуться у заміському домі 28 листопада, щоб відзначити 100-річчя бабусі у колі родичів. Зазначається, що жінка продовжує активно спілкуватися зі своїми родичами, дітьми, онуками, племінниками та праправнуками.

Коллер вийшла заміж у 1942 році та була нерозлучною зі своїм чоловіком, поки він не помер у 2008 році. За словами жінки, вони самі не знали, скільки дітей хочуть завести, тож просто вирішили не зупинятися.

Про свій щасливий вік жінка висловилася перебуваючи у будинку для літніх людей. Секретами свого довголіття Коллер назвала віру, збалансоване харчування та регулярні фізичні вправи. Окрім того, жінка обожнює гумор.

Раніше ще один 103-річний американець, ветеран Другої світової війни, Ендрю Славонік назвав секретом свого довголіття пиво. За його словами, він щодня п’є баночку Coors Light», — повідомляє Fox News. Його син Боб Славонік також вважає, що це і є причина, по якій батько стільки прожив. 

Ще одна довгожителька 100-річна Ейлін Бінгхем, яка проживає в місті Пікін штату Іллінойс своє довголіття пояснює тим, що вона ніколи не замислювалася, скільки прожила.

«Будьте собою і не думайте, щоб дожити до ста. Я ніколи не думала, і дивіться, що в мене вийшло», – заявила жінка. Сини ювілярки говорять, що мати постійно брала участь у католицькій школі Св. Йосипа та Католицькій церкві Св. Йосипа в Пекіні, завжди була усміхненою і ніколи не нарікала на життя. 


Світлина з відкритих джерел 

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *