Будинок мільярдера Марка Цукерберга у Сан-Франциско продано за $31 млн

Угода з продажу будинку мільярдера Марка Цукерберга та його дружини Прісцілли Чан за $31 млн стала найдорожчою на ринку житла в Сан-Франциско цього року.

Подружжя придбало нерухомість у 2012 році трохи менше ніж за $10 млн», — повідомляє інфоресурс Bloomberg.

Американський мільярдер і творець Meta (раніше Facebook) Марк Цукерберг та його дружина Прісцілла Чан продали за $31 млн один зі своїх будинків у Сан-Франциско — угода стала найдорожчою на ринку житла в місті цього року. Інформатором продажу стало видання Mansion Global із посиланням на дані представника пари.

У будинку площею 7386 квадратних футів (близько 686 квадратних метрів), побудованому в 1928 році є чотири спальні та чотири ванні кімнати. Дім розташований на околиці районів Мішин та Долорес-Хайтс у Сан-Франциско. За даними Mansion Global, Цукерберг та Чан придбали будинок у 2012 році трохи менш ніж за $10 млн через каліфорнійську компанію SFRP та реконструювали його, збільшивши площу на 1800 квадратних футів (близько 167 квадратних метрів).

Ім’я покупця будинку Цукерберга в Сан-Франциско невідоме, проте, за даними порталу Time to Times, зараз він проживає в штаті Делавер.

Як зазначає видання Mansion Global, у березні минулого року пара придбала близько 600 акрів землі на гавайському острові Кауаї за $53 млн — Цукерберг і Чан на цей час володіють більш ніж 1300 акрами на острові.

Також відомо, що раніше, у травні 2021-го, подружжя планувало продати свій будинок у Кремнієвій долині за $5,3 млн. Однак через кілька тижнів після того, як нерухомість творця Facebook була виставлена ​​на продаж, її вартість впала трохи менш як $5 млн. На початку липня цього року будинок було знято з продажу і зараз здається в оренду за $11 000 на місяць.

Світлина з відкритих джерел

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *