Віталій Кличко зустрівся із послом США в Україні Бріджит Брінк

Київський міський голова Віталій Кличко подякував американському народові та Посольству США в Україні за надану Україні та Києву допомогу.

Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

Мер повідомив послу США, що українці надзвичайно високо оцінили повернення команди дипломатів до столиці у воєнний час. Адже сигнали тривоги та ракетні атаки — загроза всім регіонам країни. Тож працювати у столиці — вимагає мужності.

«Наголосив на необхідності посилення тиску на агресора та посилення санкцій проти РФ. А також акцентував на необхідності постачати Україні більше найсучаснішої та найпотужнішої зброї. Вчорашня кривава атака на мирну Вінницю ще раз продемонструвала, що Росія продовжує чинити геноцид мирного українського населення і не зупиниться у своєму варварстві», — повідомляє Кличко.

Віталій Кличко, Марина Хонда та Бріджит Брінк і дипломати з команди посольства США під час зустрічі. Фото: Пресслужба В.Кличко

На думку мера Києва, тільки єдність позиції цивілізованого світу, тільки спільна і потужна підтримка допоможе нам перемогти російського агресора.

«Також обговорили ситуацію в Києві та в Україні, нагальні потреби та напрямки нашої подальшої співпраці», — пише Кличко.

Пані Посол запевнила у намірах США і надалі підтримувати Україну, скільки це буде потрібно.

Світлина: пані посол отримала від мера Києва у подарунок книгу про столицю, пресслужба В.Кличко

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *