В Остіні, штат Техас відбувся благодійний розпродаж на підтримку захисників України

Підтримка України шириться далеко за її кордонами. Організація Liberty Ukraine Foundation в Техасі, яка постійно підтримує військових та переміщених осіб, під час проведення благодійного аукціону на підтримку України зібрала понад 1500 доларів всього за 2 години.

Кошти, зібрані на аукціоні для Liberty Ukraine Foundation, будуть направлені на допомогу українським захисникам, лікарям та медпрацівникам, які надають життєво необхідну допомогу постраждалим внаслідок бойових дій та волонтерам.

На благодійному аукціоні на підтримку ЗСУ представили смаколики української випічки, а також різні вироби — патріотичні браслети та картини», — розповідає Надія Журба, вчитель у Bright Kids Ukrainian Online School.

Серед організаторів заходу також були Olga Pavlyshyn, Irina Sheftel, Tania Kakovska, Olha Deputat, Boryslav Deputat, Iryna Begei, Sergii Grushai.

Цей захід є свідченням того, що українці в усьому світі єднаються для миру та допомоги захисникам України. Надія обіцяє не зупинятися і повторити аукціон. Організатори закликають усіх, хто може протягнути руку помочі, приєднуватись та взяти участь в аукціоні, підтримати їх інформаційно. Якщо ви читаєте цей пост – підтримайте захід, поділіться новиною в соцмережах, або напишіть добре слово вдячності в коментарях.

За словами організатора Надії, вихованці її школи постійно в онлайновому режимі підтримують Україну. Наприклад, з нагоди Дня вишиванки учні школи з різних куточків США, Канади та Європи заспівали відому на весь світ українську пісню українську пісню «Ой у лузі червона калина». Відео можна переглянути ТУТ.

Віра в справедливість, любов до Батьківщини гуртує українську спільноту навіть через океани. З вірою у Бога та ЗСУ – до перемоги!

Світлина: Nadya Zhurba / Facebook

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *