Гурт KAZKA анонсував тур по США під гаслом #IAMUKRAINE

Популярний український гурт KAZKA з її солісткою Олександрою Зарицькою анонсували масштабний тур містами Америки, який пройде на початку листопада 2022 року з важливою патріотичною місією.

Про це повідомляє пресслужба KAZKA.


У рамках світового туру колектив виступить в Чикаго, Маямі, Сієтлі, Сан Франциско та Нью-Йорку. Ключове послання гурту – #IAMUKRAINE. У сет-лист шоу увійдуть улюблені мільйонами слухачів хіти, які вже давно стали культурним кодом нації – нації сміливих та незламних. 


📍 Nov 4 • New York
📍 Nov 5 • Miami
📍 Nov 6 • Chicago
📍 Nov 11 • Seattle
📍 Nov 12 • San Francisco

Забронювати квитки можна тут: showimpulse.com

Ціна квитків в діапазоні 75 -85 доларів.

Учасники KAZKA закликають усіх небайдужих ставити хештег #IAMUKRAINE, щоб ще більше впізнавали Україну та підтримували у складний період. Вокалістка наголосила, що своєю творчістю вони хочуть привернути увагу до страшної та жорстокої війни в України.

«Ми хочемо показати, що Україна – це не просто фізичні кордони та народ, якому все це дуже болить, але всі ті, хто підтримує нас у світі. Ми бачимо свою місію у тому, щоб об’єднати небайдужих до України людей», – наголосила співачка.

Після концертів в американських містах колектив повернеться в Україну. Додамо, що перший україномовний трек гурту «Плакала» слухають на повторі у різних куточках планети. Цей хіт посів 3-тю сходинку у чарті глобальної музичної платформи Shazam. 

Коротко про гурт:

KAZKA – український музичний гурт, який виконує поп з елементами електро-фолка. Був створений у 2017 році. Популярні хіти – «Плакала», «Свята», «Палала», «М’ята» та інші.

Світлина з відкритих джерел

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *