За загадкових обставин загинула дипломат Посольства США в Україні

В четвер, 25 серпня у штаті Мериленд трагічно загинула очільниця міжнародного відділу з питань боротьби з наркотиками та правоохоронної діяльності посольства США в Києві Сара Джоан Лангенкемп. Її збила вантажівка.

Про це повідомляє інфоресурс ABC News.

За інформацією поліції, Лангенкамп їхала на велосипеді, коли її збила вантажівка, аварія сталася близько 16:00. Водій вантажівки Volvo D13 2014 року випуску і Сара рухалися в одному напрямку в момент зіткнення.

Співробітниця американського посольства загинула на місці події. Жінці було усього 42 роки, вона мала чоловіка та двох дітей.

«Ми не можемо надати додаткові коментарі через міркування конфіденційності правоохоронних органів», – сказав прессекретар окружної поліції.

Лангенкамп стала другою співробітницею Держдепартаменту, що загинула внаслідок аварії на велосипеді цьогоріч.

Наразі в справі триває розслідування. Усіх, хто володіє інформацією щодо цього зіткнення, просять зв’язатися з детективами CRU за номером 240-773-6620.

Світлина з відкритих джерел

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *