Зеленська зустрілася з Байденами (+Фото)

Президентське подружжя Байденів вітало першу леді України у Білому домі перед її виступом у Конгресі.

Зеленська прибула до США на запрошення першої леді Джилл Байден. Зеленська перебуває у Вашингтоні, щоб добитися більшої підтримки США для України, що руйнується війною, збільшити обсяг гуманітарної допомоги та обговорити проблеми психічного здоров’я травмованих українських жінок і дітей.

«Серця американського народу – з матерями України». Автор цих слів – перша леді США Джилл Байден,
– зазначила Зеленська.

За її словами, зазвичай вважають, що подружжя перших осіб має лише гуманітарні завдання. Проте, повномасштабна війна в Україні показала, що це не так.

«Наша сила не така вже «м’яка». Ми багато можемо, тим більше разом. Було надзвичайно приємно зустрітися з Президентом Джозефом Байденом, віцепрезидентом Камалою Гарріс та Дугласом Емгоффом», — підсумувала перша леді.

Напередодні Зеленська зустрілася із держсекретарем США Ентоні Блінкеном. У ході зустрічі було обговорено майбутню підтримку України Сполученими Штатами.

Зранку 20 липня вона планує виступити перед Конгресом.


Фотографії: Embassy of Ukraine in the USA

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

1 thought на “Зеленська зустрілася з Байденами (+Фото)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *