Літак врізався у житловий будинок в США: пасажири загинули (+Відео)

Серед мешканців будинку постраждалих немає.

Літак врізався в житловий будинок в американському місті Кін, штат Нью-Гемпшир, — повідомляє місцева адміністрація.

За даними Федерального управління цивільної авіації США (FAA), малогабаритний Beechcraft Sierra врізався в будівлю на північ від аеропорту близько 18:55. Полум’я охопило двоповерхову прибудову. Двоповерхова будівля зазнала значних пошкоджень приблизно 20% задньої частини конструкції, і вона залишиться нежилою, доки її не зможуть оцінити експерти зі страхової компанії.

«Біля аеропорту Кіна сталася авіакатастрофа: літак врізався в багатоквартирний будинок поряд із каплицею Надії. Серед мешканців постраждалих немає. На жаль, усі пасажири літака загинули», – заявили в адміністрації міста.

На жаль, двоє пасажирів літака загинули в аварії.

Як повідомив господар будинку телеканалу CNB News, злітно-посадкова смуга розташована лише за один кілометр від житлової будівлі. Передбачається, що під час заходу на посадку в екіпажу виникли проблеми.

«Ймовірно, вони зачепили гілку, літак розвернувся на 90 градусів, і він просто врізався прямо в сарай», — сказав власник будинку Уейн Браун.


Ілюстративна світлина з відкритих джерел

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *