На Детройтському автосалоні представлений летючий мотоцикл (+ВІДЕО)

Однією з центральних подій Детройтського автосалону стала демонстрація летючого мотоцикла (ховербайка) «Екстурісмо».

Транспорт розроблений стартапом зі штату Делавер, заснованого вихідцями з Японії. Ховербайк є гібридом дрона і мотоцикла. За словами виробників, машина здатна розігнатися до 100 км/год та пробути у повітрі понад 40 хвилин.

Одним із перших, хто спробував політати на «Екстурісмо», став співголова Детройтського автосалону Тед Шотт. Він залишився у захваті від короткого польоту, назвавши якість їзди комфортною.

Ховербайк вже можна купити у Японії. Його вартість складає 777 тисяч доларів. Виробники планують до 2025 року зменшити ціну на «Екстуризмо» до 50 тисяч доларів за одиницю.

На цю мить для продажу в США готується зменшена версія цієї моделі.

Автосалон Детройта вважається одним із найбільших автошоу світу. Автосалон проводиться щорічно з 1907 року. В автосалоні NAIAS беруть участь світові автовиробники США, Європи та Азії. Тут презентують прем’єри новітніх електрокарів і гібридів, оновлені версії популярних автомобілів.



Світлина: скриншот з відео

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *