Пасажир зафільмував літак в русі, що почав розвалюватися на частини (+Відео)

Завдяки чуттю та професіоналізму пілотів вдалося уникнути трагедії. Літак авіакомпанії Alaska Airlines, що летів із Сіетлу до Сан-Дієго, повернувся в Міжнародний аеропорт Сіетл — Такома через те, що льотчики відчули тривожні «аномальні вібрації» під час розгону повітряного судна.

Боїнг 737 встиг набрати висоту близько 3,5 км, після чого пішов на посадку. Літак приземлився за 40 хвилин після зльоту. Але майже відразу після того, як шасі повітряного судна торкнулися поверхні Землі, один із пасажирів зняв на відео, як зовнішня обшивка двигуна літака відлетіла від нього прямо під час руху.

176 пасажирів та шість членів екіпажу не постраждали. Представник авіакомпанії заявив, що екіпаж рейсу впорався з надзвичайною ситуацією з «величезним професіоналізмом».

Експерти досліджують літак. Причина несправності поки що не зрозуміла.

Це вже не перша несправність авіадвигуна у літаків «Боїнг». Корпорація навіть була змушена внести зміни до конструкції двигуна 737 НГ у 2019 році. Це сталося після трагедії, що сталася роком раніше. Тоді через несправність двигуна в польоті одна з його деталей відлетіла і розбила ілюмінатор. Відбулася розгерметизація салону, внаслідок чого один з пасажирів загинув.



Світлина з відкритих джерел

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *