Посол США в Україні привітала українців з Днем Незалежності

Пані посол привітала українців з державним святом. Бріджит Брінк записала відео 24 серпня біля найбільшого Державного Прапора України в Києві.

Надзвичайний та повноважний посол США в Україні Бріджит Брінк у відео привітанні з нагоди 31 річниці Дня Незалежності України сказала наступне:

«З моменту прибуття в Україну три місяці тому, мене надихають особисті історії про героїзм і хоробрість, які я почула від багатьох українців під час зустрічей. Сьогодні, у ваше національне свято — День Незалежності, я в захваті від всіх українців через те, як непохитно ви захищаєте наші спільні цінності. Сполучені Штати підтримуватимуть вас стільки, скільки буде потрібно».

У ролику, сама пані посол стоїть біля найбільшого Державного Прапора України. Вона також показала відео з боїв, в яких українські військові захищають свою землю, а водночас і ЄС та демократичний світ від російської жорстокості та варварства.

Брінк додала:

«Хочу висловити надзвичайну повагу українським збройним силам за надзвичайну силу та мужність у боротьбі за майбутнє України».

На кадрах, які використані у привітанні — моменти вручення найвищих державних нагород Президентом України військовим у польових умовах, а також моменти, коли солдати повертаються на коротку ротацію додому і зустрічають своїх маленьких дітей.

«Ми знаємо, що Україна переможе!» — звернулась до кожного українця та українки посол Бріджит Брінк.

Слава Україні! Героям Слава!



Світлина: скриншот з відео

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *