Радник Конгресу США Пол Массаро приїхав до Львова (+Фото)

Старший радник Гельсінської комісії при Конгресі США приїхав до України й відвідав Львів, зустрівшись із міським головою Андрієм Садовим.

Про це він повідомив у своєму обліковому записі в соціальній мережі Twitter.

Массаро виклав спільне фото із Садовим і заявив, що йому приємно особисто познайомитися із львівським градоначальником.

ДОВІДКА. Пол Массаро став відомим своєю безкомпромісною підтримкою України, зокрема, в українському сегменті Twitter. Він активно постить меми українських блогерів про свою позицію щодо України, а також регулярно відповідає на коментарі в соціальних мережах. Массаро послідовно виступає за запровадження найбільш жорстких санкцій проти Росії, а також за максимально широку військову допомогу Україні, включаючи поставки ракетних комплексів ATACMS та американські танки.


Нещодавно Массаро закликав дати Україні далекобійні ракети ATACMS та сучасні танки на тлі появи відео із кастрацією росіянами українського полоненого.

У квітні до Львова приїжджала оскароносна актриса і посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі, її помітили в кав’ярні.

Світлина: Paul Massaro/Twitter

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *