У Вашингтоні біля Білого дому блискавка мало не вбила чотирьох людей (+ВІДЕО)

Під час грози блискавка потрапила в групу людей, які перебували у парку поблизу Білого дому у Вашингтоні. Четверо людей — двоє чоловіків і дві жінки — серйозно постраждали.

Про це у Twitter повідомила служба пожежної охорони та медичної допомоги округу Колумбія.

Атмосферний електричний іскровий розряд наздогнав постраждалих на площі Лафаєт, розташованої безпосередньо перед Білим домом. Як свідчать очевидці, люди стояли біля дерева всього за кілька метрів від паркану, що оточує будівлю офіційної резиденції президента США. У критичному стані із небезпечними для життя пораненнями постраждалих доставлено до лікарні.

У літні місяці Лафайєт-сквер користується популярністю серед гостей американської столиці, так і серед городян», — інформує Голос Америки. У четвер температура у Вашингтоні перевищила 32 градуси за Цельсієм, проте з огляду на сильну вологість спека відчувалася на рівні 37,7 градуса. Пізно ввечері у Вашингтоні почалася сильна гроза.

У соцмережах з’явився відеозапис із камери спостережень за погодою, який зафіксував цей неймовірний удар блискавки приблизно в той час, коли люди були вражені біля Білого дому.


Світлина з відкритих джерел

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *