У Техасі 12-річна дівчинка застрелила свого батька

У штаті Техас, США, 12-річна дівчинка та її подруга вирішили вбити членів своїх сімей та домашніх тварин, а потім втекти до Джорджії.

Про це повідомляє телеканал Fox News з посиланням на місцеву владу.

В офісі шерифа округу Паркер розповіли, що дівчатка планували вбивство та втечу протягом кількох тижнів. Їхні мотиви поки не зрозумілі.

В результаті одна з них вистрілила у свого батька, поранивши його в живіт, а потім спробувала застрелитись сама. Її знайшли на вулиці з вогнепальним пораненням у голову, під нею лежав пістолет. Обох було госпіталізовано, про їх стан поки не повідомляється.

Інша фігурантка справи, за даними влади, не реалізувала задумане. Влада звинувачує її у злочинній змові з метою вбивства.

Поліція повідомила, що інформація про справу буде обмеженою для громадськості та преси, оскільки підозрювані є неповнолітніми.

Світлина з відкритих джерел

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *