Чоловік намагався побити рекорд Гіннесса, пропливши річкою в гарбузі

Мешканець американського штату Небраска Дуейн Хансен вирішив незвичайно відсвяткувати своє 60-річчя. Чоловік заліз у гарбуз, який сам виростив, і вирушив на ньому в заплив річкою.

Про це повідомляє Daily Mail.

Свій незвичайний плавзасіб Хансен назвав «Берта». Чоловік уже 10 років займається вирощуванням гарбузів, і цей гігантський плід, вагою понад 380 кілограмів, також є результатом його зусиль.

Заплив на «Берті» річкою Міссурі американець почав рано-вранці з Бел в’ю в Небраска-Сіті. Маршрут Хансена пролягав уздовж східного кордону з Айовою. Чоловік проплив 61 кілометр за 11 годин, побивши попередній рекорд американця Ріка Свенсона, який здійснив у гарбузі 40-кілометрову подорож Червоною річкою у 2016 році.

«Здається, це унікальний, якщо не трохи божевільний спосіб відсвяткувати своє 60-річчя», — написав координатор зв’язків із громадськістю міста Бельвю Філ Девідсон.

Зазначається, що протягом усього шляху поряд із Дуейном була його родина – вони пливли човном неподалік на випадок, якщо щось піде не так. Також вони документували досягнення чоловіка, щоб надати дані комісії Книги рекордів Гіннеса, якій для реєстрації рекорду необхідні фото- та відеодокази.

Поки що, як зазначає видання, офіційно досягнення Хансена не зареєстровано.

Контентом із кадрами запливу сім’я ділилася у соціальних мережах. Попри те, що Хансен підтримали сотні користувачів, чоловік зазначив, що ніколи не повторить подібне знову.


Світлина з відкритих джерел

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *