Смертельне ДТП у США: водій позашляховика вбив 5 осіб на різдвяному параді

У неділю, ввечері в американському місті Вокеш, штат Вісконсин, під час різдвяного параду позашляховик в’їхав у натовп, більше 50-ти осіб постраждали, 5-ро вже померли.

Щонайменше 5-ро осіб загинули та понад 40 зазнали поранень. Про це повідомляє Reuters.

Для зупинки зловмисника та його авто поліція відкривала вогонь. Винуватця смертельної ДТП вже затримано. Ним виявився місцевий мешканець 39-річний Даррел Брукс.


Різдвяний парад проходив на одній з центральних вулиць 21 листопада, у місті Вокеш, учасники параду рухалися проїжджою частиною, а інші мешканці спостерігали за дійством із тротуарів.


Станом на ранок 22 листопада місцева влада підтвердила, що внаслідок аварії загинули 5-ро осіб, та більше 40 отримали поранення різного ступеня важкості.


За інформацією департаменту поліції та адміністрації міста, відомо про травми у дітей. Кількість загиблих та постраждалих може змінитися, збір додаткової інформації ще триває.


За словами очевидців, автівка збила танцювальну команду дівчат 9-15 років, а також гурт Dancing Grannies.

Дороги в районі, де стався інцидент, будуть закриті впродовж 24 годин. Також не працюватимуть магазини по вулиці, де відбувався парад. Школи міста будуть закриті 22 і 23 листопада. У будівлях шкіл працюватимуть психологи для учнів, які потребують підтримки.

На YouTobe каналі свідки ДТП опублікували відео, як позашляховик в’їжджає у святковий різдвяний парад. Доскрольте до кінця статті, щоб переглянути відео.

Наразі невідомо, чи пов’язаний в’їзд позашляховика в різдвяний парад із тероризмом.

Вокеш – це передмістя Мілуокі, найбільшого міста штату Вісконсин. У Вокеші мешкає 72 000 осіб.


Фото twitter.com/AdamRifeReports



News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *