Довгожителька із США розкрила секрет свого довголіття 

Жителька США, яка днями відзначила своє 100-річчя, розповіла про простий секрет свого довголіття. 

За словами жінки, про вік потрібно просто не думати, тоді довголіття прийде саме”, — повідомляє Pekin Daily Times. 

Ейлін Бінгхем, яка проживає в місті Пікін штату Іллінойс, зустріла сторіччя в одному з будинків для людей похилого віку 28 січня 2022 року. 

Відвідати ювілярку в знаменну дату приїхали сини Патрік і Майкл, які повідомили, що їхня мама завжди мала чудове почуття гумору і перетворювала будь-який сімейний захід на справжнє свято. Патрік Бінгхем згадував, що його мати постійно брала участь у католицькій школі Св. Йосипа та Католицькій церкві Св. Йосипа в Пекіні. Завжди була усміхненою і ніколи не нарікала на життя.
 
Довгожителька з Іллінойсу нещодавно стала шанувальницею серіалу «Теорія великого вибуху» і готова дивитися його безперервно. 

На думку Бінгхем, її довге життя пояснюється необхідністю дбати про себе з раннього віку і тим, що вона ніколи не замислювалася, скільки прожила.

«Будьте собою і не думайте, щоб дожити до ста. Я ніколи не думала, і дивіться, що в мене вийшло», – заявила жінка. 



Світлина: Pekin Daily Times 

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

1 thought на “Довгожителька із США розкрила секрет свого довголіття 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *