У Чикаго діти зібрали 15 000 доларів та виклали мозаїку у вигляді українського прапора

Підлітки з організації «Діти Чикаго, об’єднані за Україну» виклали з 5 000 коробок із пластівцями український прапор на підлозі Великого банківського залу Wintrust Financial Corporation в центрі Чикаго.

Мозаїка побила світовий рекорд, а зібрані 15 000 доларів підуть на допомогу Україні», — повідомляє агенство Reuters.

Щоб відтворити зображення українського прапора, підлітки використали близько 5 000 коробок пластівців (жовті та блакитні), які надала компанія-виробник сухих сніданків Kelloggʼs.

Мозаїка ввійшла до Книги рекордів Гіннеса: попередній рекорд мозаїки з пластівців складався з 4 000 коробок.

Тепер пластівці передадуть до місцевого продовольчого банку, а меценати вже зобов’язалися надати близько 15 000 доларів, які діти відправлять на допомогу Україні.

«Ми хотіли привернути увагу до України. Тож ми вирішили побити рекорд, маючи для цього хорошу причину», – сказав 15-річний Майкл Котчер з організації дітей Чикаго.



Світлина з відкритих джерел

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *