Справа викраденої спадкоємиці: дівчину знайшли мертвою

У США після кількох днів пошуків виявили тіло онуки мільярдера Джозефа Оргілла III.

Про це повідомляє Associated Press.

У поліції повідомили, що тіло схожої за описом жінки виявили ще вчора, 6 вересня, а сьогодні встановили, що це дійсно зникла Еліза Флетчер. Причина смерті зараз не розголошується. Версія викрадення для викупу не підтвердилася.

Як ми повідомляли раніше, 2 вересня Еліза вийшла на пробіжку о 4 ранку. Поруч із нею пригальмував чорний позашляховик, з нього вийшов чоловік, підбіг до Елізи та силоміць заштовхав її в автомобіль. Перш ніж виїхати, автомобіль стояв на дорозі близько 4 хвилини. Офіцери поліції повідомили, що знайшли «речові докази» того, що Еліза зазнала тяжких травм, проте подробиці пресі не розголошують.

По гарячих слідах затримали підозрюваного — афроамериканця Клеота Абстона. Біля його будинку стояв позашляховик, яким пересувався викрадач Елізи. Також на місці викрадення знайшли взуття з його ДНК. Згідно зі свідченнями геоданих смартфона Абстона, він перебував на місці викрадення Флетчер 2 вересня вранці.

Відомо, що це не перший злочин Абстона. 2000 року, коли йому було всього 16 років, він викрав відомого адвоката з Мемфіса. Так само як у випадку з Елізою злочинець під дулом пістолета заштовхав юриста до багажника машини. Тоді потерпілому вдалося втекти за кілька годин після викрадення. Абстона заарештували, 2001 року він отримав 24-річний термін, але звільнився у листопаді 2020 року.

Еліза Флетчер працювала вихователькою у дитячому садку міста Мемфіс. Крім того, вона була однією з небагатьох нащадків компанії Orgill Inc. Річний обсяг продажів компанії становить не менше 3 мільярдів доларів за останні кілька років.



Світлина з відкритих джерел

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *