Авіаперельоти на свята в США будуть найдорожчими за 5 років

Розрахунки провела компанія Hopper.

Авіаперельоти в США на свята цього року будуть найдорожчими за останні п’ять років, про це свідчать результати розрахунків Hopper, що займається відстеженням цін на квитки. Середня вартість авіаквитків у День подяки на внутрішніх рейсах становитиме 350 доларів за переліт туди та назад, на міжнародних – 795 доларів. Обидва показники на 22% перевищують рівень допандемійного 2019 року.

Переліт усередині країни на Різдво в середньому коштуватиме 463 долари, що приблизно на третину дорожче за ціни до початку пандемії COVID-19. Авіарейс за межі США подорожчав на 26% — до 1300 доларів, згідно з даними Hopper, які наводить CNBC.

Подорожі в дні пікового попиту, наприклад напередодні Різдва, завжди коштували дорого, і експерти зазвичай рекомендували виявляти гнучкість у виборі днів для авіаперельотів. Однак зараз дешеві квитки буде складно знайти у будь-який день святкового сезону», — попереджає засновник вебсайту про подорожі Cranky Flier та колишній менеджер авіакомпанії Бретт Снайдер. За його словами, авіаперевізники стали ставити менше рейсів на Різдвяні свята, і якщо вдасться знайти дешевші квитки, то їх ціна все одно буде не набагато нижчою.

Фактори, які мали несприятливий вплив на авіакомпанії цього літа крім пандемії, це брак літаків та персоналу і вони зберігаються», — зазначають експерти. Це означає, що ціни на авіаквитки залишаться високими до нового року.



Світлина з відкритих джерел

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *