У США розшукують онуку мільярдера

Поліція американського Мемфіса розшукує 34-річну онучку мільярдера Джозефа Оргілла Елізу Флетчер, матір двох дітей. Повідомляється, що жінка зникла під час ранкової пробіжки біля кампусу Мемфіського університету.

Востаннє Елізу Флетчер бачили вранці в п’ятницю під час пробіжки в Мемфісі», — про це передає ресурс New York Post.

Поліцейські виявили на маршруті, яким зазвичай бігає жінка, її розбитий телефон, взуття та пляшку води. Повідомляється, що Флетчер силою заштовхали у чорний позашляховик.

Сам автомобіль невдовзі знайшли, а також затримали підозрюваного – 38-річного чорношкірого чоловіка Клеота Абстона. Його звинуватили у викраденні людини за особливо обтяжливих обставин та фальсифікації доказів. Поліцейським вдалося також затримати його спільника — 34-річного Маріо Абстона. Однак це не пролило світло на місцеперебування самої Елізи Флетчер.

«Елізу Флетчер наразі не знайдено. Слідчі та офіцери поліцейського департаменту Мемфісу разом із місцевими та федеральними партнерами продовжують пошуки», — заявили в поліції. За словами поліції, підозрюваний переслідував Елізу Флетчер протягом 24 хвилин перед викраденням. Позашляховик Клеота Абстона був помічений на записах камер спостереження за 24 хвилини до викрадення.

Сім’я викраденої призначила винагороду у розмірі 50 000 доларів за інформацію про її місцеперебування.


Еліза Флетчер є онукою Джозефа Оргілла, який заснував компанію Orgill Inc. Фірма обслуговує понад 11 тисяч роздрібних господарських та фермерських магазинів, а також дилерів пиломатеріалів на території США, Канади та ще 50 країн. Річний обсяг продажів компанії, згідно з даними їхнього вебсайту, становить 3,2 мільярда доларів.

Дід пані Флетчер, Джозеф Оргілл III, помер у 2018 році. За даними Forbes, Orgill є 143-я за величиною приватна компанія в США.

Пані Флетчер є прямою спадкоємицею капіталу компанії.



Світлина з відкритих джерел

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

1 thought на “У США розшукують онуку мільярдера

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *