Щонайменше 14 людей постраждали під час стрілянини в Чикаго в ніч на Хелловін

Щонайменше 14 людей постраждали під час стрілянини у Чикаго (штат Іллінойс) увечері 31 жовтня.

Про це повідомляє CNN із посиланням на поліцію міста.

Стрілянина відбулася в районі Вест-Сайд, де люди часто проводять зустрічі та збори. По натовпу відкрили вогонь зі вогнестрільної автоматичної зброї з автомобіля, що проїжджав, поліція припускає, що стрілків було двоє. Одну людину автомобіль збив.

Серед постраждалих є діти – 3, 11 та 13 років, — повідомили у поліції», — передає Fox News. Поранені перебувають у лікарнях у стані різного ступеня тяжкості – від безпечного до критичного.

За інформацією місцевого пожежного департаменту, всього постраждали 32 особи, 11 осіб госпіталізовано, 5-ро загинули. Серед них виявився 17-річний підліток, якого знайшли на пасажирському сидінні автомобіля з вогнепальним пораненням у голову. 62-річний чоловік отримав вогнепальне поранення в око під час стрілянини з автомобіля, що проїжджав повз. Він госпіталізований у критичному стані.

Поки що поліція не встановила мотив злочинців. На місце події направлено щонайменше 10 машин швидкої допомоги. Поліція проводить розслідування обставин того, що сталося.

Язичницьке свято Хелловін відзначається щороку 31 жовтня, напередодні католицького Дня всіх святих. Традиційно святкується у Західній Європі та Америці, хоча офіційним вихідним днем ​​не є.

Ілюстративна світлина з відкритих джерел

News Reporter
У медіа з 2017 року. Писала для https://inpoland.net.pl/. Слідкую за подіями у світі від технологій до економічних і соціальних процесів, суспільно-політичного життя та геополітичної ситуації. Закінчила ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю історія. Зараз у Львові, 7 років жила у Варшаві. Люблю книги, кіно, активний відпочинок та свою роботу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *